SC Ecoinstal IT Consult SRL, Reghin

1 Recenzie
SC Ecoinstal IT Consult SRL
Strada Fagarasului, Bl. 12, Sc. 2, Ap. 26
545300 Reghin
Mureş
"Incalziti cu natura!" Doar cu noi puteti beneficia de energia naturi la costurile cele mai mici, fie ca e vorba de energie geotermica, solara sau din aer.
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 7 zile

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J26/397/2003
CIF
15349603
Număr de angajați
1
S.I.C
4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat
Data înființării
01 apr. 2003
Adrese precedente
Str. Campina 62-64, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Descriere

Societatea noastra pune la dispozitia clientilor intreaga tehnica a instalatiilor termice, de ventilatie, racire si sanitare necesare echiparii unei cladiri, pentru asigurarea unui consum energetic redus: - Pompe de caldura sol/apa cu vaporizare directa in sol - Pompe de caldura sol/apa cu agenti intermediari - Pompe de caldura apa/apa pe baza de apa din panza freatica - Pompe de caldura aer/apa - Panouri solare - Sisteme complete de incalzire in pardoseala - Racire in tavan - Ventilatie cu recuperare de caldura -

 1. Despre noi
 2. Galerie imagini
 3. Produse şi servicii

Profil lung
Faptul ca avem o experienta de peste 15 ani in productia si instalarea sistemelor de pompe de caldura, incalzire in pardoseala, ventilatie cu recuperare de caldura, racire in tavan si panouri solare ne ajuta sa propunem clientului cele mai bune solutii pe termen lung.
Suntem o echipa tanara si motivata, mereu in miscare, dornica de a satisface exigentele clientului in materie de utilizare a energiei verzi! Totul pentru a asigura un confort termic ridicat la un cost de utilizare cat mai scazut. Ne perfectionam constant prin participare la diverse evenimente dedicate energiei regenerabile atata in tara cat si in strainatate si suntem printre singurii producatori din Romania de pompe de caldura. Colaboratorii nostri sunt firme de renume mondial in producerea de componente pentru pompe de caldura si ansamble. Acestia au incredere in produsele noastre tocmai pentru ca folosim aparatura si materiale de ultima generatie si nu facem rabat de la calitate!
Va lasam in continuare sa cunoasteti echipa EcoInstal si sa studiati produsele si serviciile noastre pentru a afla ce ne recomanda si de ce suntem printre cei mai buni in materie de pompe de caldura, incalziri in pardoseala, ventilatie cu recuperare de caldura, racire in tavan, panouri solare si dotari pentru cladiri eficiente energetic si cladiri pasive.
Cuvinte cheie:
Panouri solare, Boilere, Echipamente termice, Pompe de caldura, Incalzire prin pardoseala, Incalzire piscina, Racire pasiva, Ventilatie cu recuperare de caldura, Incalzire casa
Localităţi servite
Cluj-Napoca, Turda, Tg-Mures, Sighisoara, Bistrita, Baia-Mare, Satu-Mare, Oradea, Toplita, Brasov, Medias, Sibiu, Alba-Iulia, Timisoara, Bucuresti, Ploiesti, Miercurea-Ciuc, Sf Gheorghe,
Limbi străine vorbite
Romana, Germana, Engleza, Maghiara
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
SC Ecoinstal IT Consult SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Pompa de caldura apa-apa

Pompa de caldura cu vaporizare directa in sol

Pompa de caldura sol-apa

Păreri

Client

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Produse si servicii foarte profesionale.

Scrie o părere pentru SC Ecoinstal IT Consult SRL!

Cunoşti firma SC Ecoinstal IT Consult SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Calin Stir
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0723384886

  Produse

  Apa-Apa-1
  Pompa de caldura apa-apa Sistemul de pompa de caldura cu cea mai ridicata eficienta, absoarbe energia din apa freatica dintr-un put sau o sursa de apa cu debit considerabil si o temperatura mai ridicata de 8 grd Celsius. Se preteaza mai ales in zonele unde apa freatica e la o adancime mai mica de 40 m.

  IP-1
  Incalzire in pardoseala Pentru ca folosirea pompei de caldura ECOINSTAL sa atinga eficienta maxima, pentru incalzirea incaperilor se racordeaza la un sistem de incalzire prin pardoseala marca proprie ECOINSTAL.

  Zeus
  Boilere cu pompa de caldura Cel mai economic mod de a pregati apa calda menajera 24/7 ! Puteti alege intre 230L volum de apa calda menajera pentru maxim 4 persoane sau 300L pentru maxim 6 persoane .

  Composite-1
  Modul Pompa de caldura pentru apa calda menajera Prepara apa calda menajera cu un randament ridicat si costuri minime cu ajutorul modulelor de pompe de caldura ECOINSTAL! Racordate la boilere de diferite marimi, realizezi in acelasi timp ventilarea pasiva a cladirii foarte usor, precum si temperarea incaperilor pe timp de vara!

  Ventilatie
  Ventilatie cu recuperare de caldura Aparat de ventilatie cu recuperare de caldura, centralizat, pentru locuinte de max 220/350 mp! Recuperare de energie din aer de pana la 94.4% !
  Vezi toate produsele

  Servicii

  Facebook

  Firme similare în apropiere

  1. Strada Nucului Nr. 35
   545300  Reghin
  2. Strada Bradului Nr. 3
   545300  Reghin
  3. Mihai Viteazul Nr. 37 Ap. 3
   545300  Reghin
  4. Strada Mihai Viteazul Nr. 37/3
   545300  Reghin
  5. Strada Pictor Grigorescu 63
   545300  Reghin
  6. Strada Iernuteni Nr. 120
   545300  Reghin
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere